sobota 19. decembra 2015

zvianočnieva sa

Tentokrát vám ukážem pár vecí, ktoré som v poslednej dobe vyrábala. Jednoduchý šiškový venček na dvere, šiškový stromček, zas a znovu recy menovky na darčeky, vianočné pohľadnice a vianočné papierové ozdoby na stromček.

Začnem menovkami na darčeky. Tentokrát som použila starý leták, ktorý si nájde asi každý vo svojej schránke. No nie sú tie kreslené obrázky rozkošné? Nemohla som ho len vyhodiť ako to robím s ostatnými letákmi :D
Po dlhých hodinách zbierania šišiek v lese som vyrobila dve veci. Prvý bol jednoduchý venček na ktorý som použila len pevný drôt a taviacu pištoľ. A nemohla som si pomôcť, no károvaná červená stuha akosi patrí k Vianociam :)
A tou druhou vecou bol tento mega veľký šiškový stromček, ktorý som vyrábala skoro celý deň. Chce to len vééééľmi veľa šišiek a kopec tyčiniek do taviacej pištole + trpezlivosť :)
K Vianociam nepochybne patria aj vianočné priania či pohľadnice. V dnešej dobe moderných technológií sa skôr používa e-mail či sms. Ale taká papierová pohľadnica vyrobená vlastnými rukami stojí určite zato! Tieto som vyrábala pre moju kamarátku, ktorá má rodinu v zahraničí, preto je po anglicky, inak som za slovenský text :)
No a na záver som vyrábala vianočné papierové ozdoby podľa tohto návodu. Konáre som doniesla z lesa a nastriekané sú umelým snehom v spreji. 

Tak dúfam, že som vás inšpirovala :) 

10 komentárov:

  1. sú to skvelé veci, si veľmi škovná, obdivujem všetky. a ten stromček nemá chybu. Ja toto mám na vianociach asi najradšej :) Takéto predvianočné tvorenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru aj ja :) len potom na tie Vianoce mi to príde trošku "okukané" :D

      Odstrániť
  2. Ja... och, len ticho závidím. Všetky tie veci sú neuveriteľne krásne ♥ Ale ten obrovský stromček... stálo ťa to veľa času a určite veľa trpezlivosti, ale je to stelesnená dokonalosť ♥beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo ďakujem Berenika :) áno, hlavne nájsť pekné šišky bol zabijak :D

      Odstrániť
  3. Veniec a stromček sú pecka!! Obdivujem tvoju trpezlivosť :) Najmä preto,že v obchode takéto kúpiš za viac ako 20Eur :D

    Drew's Beauty


    OdpovedaťOdstrániť
  4. och, to je krásne vianočné <3 super článok!

    OdpovedaťOdstrániť