nedeľa 20. novembra 2016

adventný na želanie

Presne tak ako minulý rok, tak aj tento ma oslovila jedna pani, že by mala záujem o adventný veniec z mojej dielne. Najskôr som si myslela, že to odmietnem, lebo momentálne mám toho času "pre seba" naozaj málo :D. No nakoniec som prikývla a vznikol tento venček. Želanie bolo jednoduché: prírodné prvky, jutový špagát a kombinácia horčicovej a tyrkysovej farby. Horčicovej farby som mala iba starší svetrík, tak z neho vzniklo srdiečko a tyrkysové som zohnala sviečky, gombíky a drevené korálky. Nakoniec sa pani rozhodla, že si sviečky zoženie sama, tak som na venček pripevnila ešte biele podstavce na zapichnutie sviečok. A vzniklo z toho toto. 

No čo, páči sa vám táto kombinácia?


5 komentárov:

  1. Ach, je to prekrásne♥♥♥ Zbožňujem na pohľad jednoduché veci, v ktorých sa ukrýva omnoho viac a tento venček si ma vážne získal ^.^ Pani musela byť veľmi spokojná, ale i šťastná...joj, kiežby sa aj mne niečo také podarilo stvoriť :D S tým aranžovaním mám vždy problémy...aj predstava je, no problém nastáva výtvoru dať aj hmotnú podobu :D Setra stále do mňa hudie, nech skúsime konečne vyrobiť aj my adventný veniec, no stále sa k tomu nemám...ale som naozaj inšpirovaná tvojim výtvorom...no uvidím, či nás niečo napadne :D Maj sa krásne ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mony, aranžovanie je v tomto perfektné...absolútne nevieš čo ti z toho vznikne - len kombinuješ, prikladáš, lepíš... :) a ďakujem krásne ♥

      Odstrániť
  2. Wow tak ten je úžasný!! Přesně takovéto typy věnců se mi letos strašně líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja opäť nemám slov... či už kombinácia farieb, jednotlivé prvky alebo celkový dojem - jednoducho krása ♥♥ Na to, aká musíš byť teraz zaneprázdnená, je toto majstrovské dielo!
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť