pondelok 25. januára 2016

korálkami vyšívaný

Dnes sa mi stala nemilá vec. Keď som vyberala moju starú kartu z foťáka, že idem prekopírovať fotky do počítača, tak mi proste ostala v ruke rozbitá na tri časti. Skoro som plakala... Najhoršie je, že absolútne neviem či som si všetky fotky skopírovala, alebo nie :( Bežala som teda k počítaču a zistila, že fotky, ktoré som potrebovala k tomuto článku zostali na karte! Takže z postupu, čo som vám teraz chcela ukázať vám ukážem akurát tak hotový náhrdelník. No beriem to s kľudom mexičana ako sa hovorí, takže to asi tak malo byť. Chvalabohu som od svojho šéfa na narodky dostala novú kartu, takže aj vďaka nemu máte dnes článok :D

Náhrdelník som mala rozrobený hádam od jesene minulého roku. Začala som stredom a postupne obšívala. No trvalo to neskutočne dlho a ja mám rada, keď to ide od ruky. No toto až tak od ruky proste nejde. Chce to svoj čas a preto mám hotový náhrdelník až teraz. Dlho som zháňala aj vhodnú saténovú stužku, lebo trafiť sa do týchto neskutočne krásnych korálok nie je sranda. No ten pocit, keď vojdete do galantérie a z poličky na vás vykúka táto nádherná fialová stužka, s absolútne vysnívaným odtieňom fialovej a ešte aj vhodnej šírky a posledný meter!!! To bol proste osud :) Nato, že to bol absolútne prvý pokus ušiť niečo väčšie ako len náušnice či prsteň som spokojná. Až nato, že by som ho mohla urobiť o niečo väčší, lebo teraz pôsobí dosť malo. 

Páči sa vám kombinácia farieb? Lebo ja túto "páviu" proste zbožňujem!

18 komentárov:

  1. je naozaj nádherný obdivovala som ho už aj na instagrame :) ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S klidem Mexičana, to se mi líbí :). Je nádherný :)! Vyplatilo se být trpělivá .).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. heeej, aj mne sa to slovné spojenie páči :D ani neviem ako som sa k nemu dostala :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. ďakujem :) ja keď som uvidela korálky v obchode, tak som riadne slintala :D

      Odstrániť
  4. nádherný :) už som dlho nerobila náhrdelník. .ale tento je naozaj nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to s kartou ma mrzí...to je hrôza, obzvlášť stratiť také tvorivé bohatstvo a náhrdelník je neskutočný, trpezlivosť je the most fashionable (však haute couture to potvrdzuje) :-) ak sa smiem spýtať, kde sa dá kúpiť taká super sada korálok?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ale už nič s tým neurobím, tak zbytočne sa rozčuľovať :D a korálky sú české PRECIOSA a kupovala som ich samostatne :) a ten plastový organizér je z KIKu :D

      Odstrániť
  6. Tá karta ma mrzí, ale ako hovoríš - asi to tak malo byť :D
    Toto je priam umelecké dielo. Už na instagrame som ostala v nemom úžase - je to dokonalé ❤
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Škoda tej karty, to naštve a riadne, keď sú tam ešte aj fotky! :( Náhrdelník je prenádherný, tie farby a tá stuha je k tomu úplne úžasná :). Ja by som teda takúto robotku vôbec nezvládla, takže velikánsky obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to s tou kartou ma veľmi mrzí :/ Keby že sa to stane mne, tak to neprežijem...všetky spomienky zachytené vďaka fotoaparátu by boli už len spomienkami v mysli, ktoré by časom vybledli...a to by bolo príšerné...obdivujem tvoj pokoj :D A teraz k náhrdelníku...je ÚŽASNÝ ♥ ^.^ ♥ S tým muselo byť vážne veľa práce, ja by som to vzdala hneď...teraz sa učím háčkovať, no nejde mi to a na prpľavé veci nemám nadanie :D Obdivujem tvoju prácu, ten náhrdelník ti bude závidieť asi každý, a k tomu ručne spravený...WAU!!! Klobúk dole ;)) A som rada, že som natrafila na tvoj blog, je krásny a máš veľký talent, určite tu ešte mnoho krát zavítam ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mony, no háčkovať neviem ani ja a skúšala som to, ale som v tom ľavá :D a ďakujem mooooc :*

      Odstrániť
  9. Wááááu, to je nádhera! Krása, krása, krása! To musela být mravenčí práce, ale výsledek je teda úžasný!

    OdpovedaťOdstrániť