nedeľa 28. februára 2016

veľkonočné vajíčka #3

Musím sa priznať, že absolútne nestíham. Vôbec neviem prečo to tak je...pritom si všetko rada naplánujem, no momentálne som rada, stihnem aspoň niečo, resp. "to potrebné"! Už ani nemám kedy si v kľude preklikať všetkými krásnymi blogmi a čítať nové články mojich obľúbených blogerov. No momentálne musím stihnúť jednu vec - a to prípravu na Veľkú noc, lebo ma kamarátka pozvala na jednu veľkonočnú akciu, kde by som mohla odprezentovať svoju tvorbu :). Neskutočne sa z toho teším, takže nasledujúce články sa budú týkať práve tejto témy. Ako prvé vám ukážem polystyrénové veľkonočné vajíčka, na ktoré som použila servítkovú techniku, krakelovací lak, akrylové farby a jutový špagát - proste dlhý proces :D. A poznáte to, predstava bola úplne niekde inde, ale nakoniec vzniklo toto. 

Máte radi takýto "ošarpaný" - starý štýl?
 Priznám sa, že ja moc NIE (!), ale tieto ma niečím proste priťahujú :D

13 komentárov:

  1. To je kráááása!! Veľkonočné vajíčka, sú tak milou dekoráciou, no my sme ich nikdy nevyzdobovali a to je teda škoda. Toto je prekrásny návod, no musím povedať, že sa mi čisto biele s tými kvietočkami páčili viac, ako v konečnom výsledku, keď už na nich je ten popukaný efekt.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lily veruže aj mne :D ale v origináli bola tá servítka taká krémová, takže som to musela nejako "zamaskovať" :)

      Odstrániť
  2. Tak to si ani neviem predstaviť, akú si mala predtým predstavu, ale toto je ďalší kus krásy a dokonalosti, ktorý ma už tak ani veľmi neprekvapuje, lebo už som si akosi zvykla na to, ako zakaždým hľadím na tie fotky s otvorenými ústami :D :D
    A som za teba veľmi veľmi nadšená, snáď ti tá akcie pekne krásne vyjde ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádhernéé, ja milujem takú hru s kvetinkami, to sirôtkové by som aj kúpila pre veľkonočné spestrenie príbytku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vyrobím? :) nie je problém, nejakú sirôtku ešte nájdem :D

      Odstrániť
  4. Wow! Great Post and I love your blog~

    Would you like to support each other by follow on GFC & G+?
    Please Let me know if you follow me and I’ll follow back asap!

    Love xx
    Official Seol ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ano, pacia sa mi osarpane veci xD, hoci skor drobnejsie, patinu na celom nabytku zasa nemusim...cize tieto vajicka su DOKONALE!!!! obdivujem tuto pracu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ano, pacia sa mi osarpane veci xD, hoci skor drobnejsie, patinu na celom nabytku zasa nemusim...cize tieto vajicka su DOKONALE!!!! obdivujem tuto pracu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fúúú, tak to ani ja...všetko čo sa týka nábytku som maximálny minimalista :D ale takéto drobnosti môžu byť :D a ďakujem :)

      Odstrániť