sobota 23. apríla 2016

návrat k polyméru

Je to už pár rokov čo som začala s touto hmotou pracovať. Kedysi som mala aj obchodík na SAShE.sk, no z rôznych dôvodov som ho zatvorila - či už to bolo písanie bakalárky, učenie sa na štátnice, príprava na svadbu.... Vtedy som hľadala samú seba a nevedela som ako ďalej. Cítila som sa taká "nepotrebná" (lebo som už nemala motiváciu stále niečo vyrábať), tak som polymér zatvorila do plechovej krabičky a tá zostala niekde v kúte. Prednedávnom som sa opäť nakopla a začala znovu vyrábať. Viem, nie sú dokonalé, musíme sa stále niečo učiť, no som rada, že som si k nemu opäť našla cestu :). Aj keď ma teraz opäť ťahá niečo iné, no prinášam vám pár kúskov, ktoré mi ešte ostali doma. Tak ak by mal niekto z vás záujem, kľudne píšte!

 Celú ponuku nájdete TU!

6 komentárov:

  1. Ó, to je nádhera...podľa mňa sú dokonalé♥ :D Obdivujem takto tvorivých ľudí, takže máš môj obdiv ;)) A ako vidím, tak pečiatky z Lidlu majú svojich fanúšikov...aj ja mám presne tieto a Made with love používam neustále :D Musím si o tom polyméry zistiť viac, páči sa mi a nebolo by zlé skúsiť niečo nové :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Mony :* áno, lidlácke pečiatky majú u mňa čestné miesto a rada ich používam :) a polymér určite vyskúšaj, podľa mňa si ho zamiluješ!

      Odstrániť
  2. V prvom rade - som nesmierne rada, že si sa k tomu vrátila, lebo toto je ďalšia čistá dokonalosť ❤
    Hm... má prsteň s bielym kvetom (na predposlednej fotke) už svojho majiteľa? Lebo ak nie... čo všetko by som musela urobiť, aby sa ku mne dostal? Asi som sa totiž zamilovala ❤
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jůůů, jsou krásné! Tvoření třikrát zdar! :-)

    OdpovedaťOdstrániť