streda 22. apríla 2015

Čičmany v kuchyni

Tento týždeň mi kamarátka doniesla drevenú dosku a varešku, nech jej tam niečo vypálim pre jej sestru - a že ma rada  vzor, ktorý je na drevených chalúpkach  v Čičmanoch. A keďže bývam celkom blízko, tak tento vzor veľmi dobre poznám (ale kto by ho nepoznal, že áno) :D 

Dúfam, že sa jej bude páčiť :) 
A čo vy? Páčia sa vám takéto ľudové prvky či už v móde alebo v domácnosti?

18 komentárov:

  1. Je to fakt zaujímavé. Mám rada takéto vzorované veci, o to viac, keď sú trošičku inšpirované ľudovou tvorbou. :)) Verím, že sa jej budú páčiť. :)

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno, líbí moc :). Je to krásné!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem ľudové prvky, hlavne keď sú tak atraktívne štylizované do moderných vecí, toto je veľmi rozkošné, krásne fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hola te saludo desde Argentina - Buenos Aires. Tu blog es muy atractivo. María. http://tusmanosylasmias.blogspot.com.ar/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. ďakujem :) aj mne sa to začína páčiť - asi si vypálim aj ja niečo do kuchyne :)

      Odstrániť
  6. Aw, nemám slov :) Je to prekrásne, veľmi jednoduché, ale predsa to vyzerá úplne perfektne :) Koľko si sa s tým natrápila?
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na aprílovú giveaway na mojom blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no s maľovaním asi najdlhšie :) vypaľovanie bola hračka :) ale dokopy cca hodina, ale aj to som asi prehnala :)

      Odstrániť
  7. Ahoooj. :) Je to úplne super. Môžem sa opýtať, kde nájdem tú "vypaľovačku"? :) Jednoducho ten "stroj" s ktorými by som bola schopná urobiť tie vzory :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj :) vypaľovačku som kupovala v Lidli minulý rok na jeseň a som s ňou veľmi spokojná. Sú tam rôzne nadstavce-hroty, ale ja najradšej používam hrot čo vyzerá ako pero, ale konkrétne tento vzor som vypaľovala s hrotom, čo sa podobalo na hrot zvýrazňovačky :D neviem to lepšie popísať :) proste som chcela, aby tie čiarky boli naozaj rovno :)

      Odstrániť