štvrtok 16. apríla 2015

diár

Priznám sa, nikdy predtým som diáre nepoužívala. Vždy mi vystačili papieriky či moja deravá hlava. No keď som na Vianoce dostala krásny handmade diár od mojej najlepšej kamarátky, tak som ten skvost začala používať akosi častejšie (uznajte sami, no nie je nebol krásny?). Ako som ho však stále so sebou vláčila, tak sa to na ňom dosť značne podpísalo - a to je len apríl :/ Keďže obal bol len papierový, dosť sa pokrčil a zašpinil. Nechcela som sa ho vzdať, tak som musela vymyslieť nejaký nový obal a vyhrala čierna koženka - verte mi, kebyže mám hnedú, neváham ani sekundu :) 
Pôvodné zapínanie boli malé magnetky. Tie som tam aj chcela nechať, no ako som diár obalila do koženky, tak sa mi nedal zapnúť, lebo magnetky sú dosť slabé. Musela som teda vymyslieť nejaké iné "zapínanie" a vyhrala to táto varianta. Odtiaľto som sa nechala inšpirovať. Zvolila som zelenú nitku, aby mi ladila so zelenou šnúrkou, ktorá je vo vnútri. 
Viem, nie je dokonalý a ani taký krásny ako predtým, no ja som s výsledkom celkom spokojná. A nebojte sa, kamarátka o tomto počine vie a dala mi naň plný súhlas :D

No a čo vy a diáre? :)

6 komentárov:

  1. Parádna recyklácia, do toho sa bude dobre písať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som niekedy tiež diáre nepoužívala a keď som i nejaký dostala, tak ostal vždy ležať v zásuvke, ale teraz, keď som v treťom ročníku na gymnáziu a mám milión vecí na práci, milión povinností, tak už sa bez neho nezaobídem. Mám teraz taký trochu drahší, no má úžasný motív a milujem ho, no tento nápad môže byť super i na kadejaké zápisníčky, ktoré potrebujú trochu obnoviť a skrášliť :) Ten tvoj sa ti veľmi podaril :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si tiež kúpila drahší a ostal v šuplíku :D u mňa to prišlo až v piatom ročníku na VŠ :D lepšie teraz ako nikdy :)

      Odstrániť
  3. Ja som veľký maniak do diárikov, mám ich doma strašne veľa, len ma vždy mrzí keď mám do nich písať, lebo sú pre mňa nejaké..posvätné.. :D Tento je naozaj super, kamarátka je šikula a aj ty, že si si ho takto ochránila :) len neviem či by som do takého písala :( :DDDD moc je pekný na to .. :) aj keď, diáre sú na to, ale holt..som divná :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som presne tak isto "divná" ako ty :D tiež do nich moc nepíšem...ale už sa lepším :D

      Odstrániť