štvrtok 26. novembra 2015

adventný veniec

Čisto prírodný a stopercentne handmade :). Základ tvorí polystyrénový veniec, ktorý je natretý hnedou akrylovou farbou a oblepený konárikmi z našej jablone a slivky. Oriešky mi poctivo lúpala švagriná so svokrou, šišky som zbierala na prechádzkach lesom a srdiečko som len včera večer došila. A tak v noci vznikol tento venček, ktorý poputuje jednej mojej zákazníčke :) 

10 komentárov:

  1. Blani, je úúúplně nádherný. Přesně dle mého gusta, takový by se mi líbil i u nás. S těmi vyplněnými skořápkami od oříšků se chystám na něco podobného - k zavěšení na stromeček či na větvičku. Krásný den, pa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne Katka :) ja som podobný vyrábala mojej svokre pred dvomi rokmi a teraz ma oslovila jedna zákazníčka, či by som jej nevyrobila niečo podobné...a vzniklo toto :) a na stromčeku budú tento rok oriešky už po tretí krát a tak skoro sa ich asi nevzdám :)

      Odstrániť
  2. Och, to je nejkrásnější věnec, jaký jsem letos viděla. Moc povedený :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neviem sa vynadívať. Je neskutočne krásny a priam až dýcha útulnosťou a domovom - hneď by som ho brala ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to kopírka, zo sashe

      Odstrániť
    2. Je to článok z roku 2015. Tak mi prosím pošlite link... na tieto škrupinkové ozdoby mam na Sashe aj článok :) teda neviem, možno tam už nieje, lebo už pár rokov som tento portál nenavštívila :)

      Odstrániť