sobota 11. júna 2016

na špagáte

Tento skvelý nápad som videla už dávnejšie na pintereste, tak som si povedala, že ho vyskúšam. Je to neskutočne jednoduché, zaberie vám to 5 - 10 minút času a dokonalý doplnok do bytu, balkón či terasu je na svete :)

POTREBUJEME:
  • špagát (napr. jutový) alebo šnúru
  • sklenenú nádobu (tieto mám z paštéty z LIDLa :D)
  • čipku
  • nožnice a taviacu pištoľ
POSTUP:

Najskôr si odstrihnite 8 rovnako dlhých kusov jutového špagátu (pri týchto mini svietnikoch som použila dĺžku cca 40 a pri druhom cca 50 cm). Tie následne zviažeme na uzol.
Špagáty si rozdelíme na dvojice a postupne začneme viazať. Druhý rad uzlov zas previažeme so špagátom druhej dvojice, aby nám vznikla "sieť". Počet radov uzlíkov závisí aj od nádoby, akú chcete potom použiť. Ak máte vyšší pohár, tých radov bude viac :) 
Aby som zakryla uzatváranie na pohári, použila som čipku, ktorú som prilepila taviacou pištoľou. Hotovo! 


16 komentárov:

  1. :O Toto je tak úžasné!!!! Všade zháňam takéto visiace kvetináče a všelijaké terária, či ako sa to volá, no všetko je hrozne drahé. Tento DIY je nádherný a už sa teším na prázdniny, keď si nájdem čas a budem si môcť 30€ vec vyrobiť sama zo špagátu. Super!♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno aj mne sa strašne páčia :) ja mám zálusk potom aj na väčšie kvetináče z riadneho špagátu :) ale to až do nového bývania :)

      Odstrániť
  2. Parádne a aké efektné. Tiež som to zhliadla na pintereste ale to uzlovanie mi prišlo zložité na mňa a moju trpezlivosť :D No posmelila si ma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc povedené, taky na pinterestu okukuju :D. Jen pořád nevím, za co bych doma skleničky zavěsila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ich tiež nemám momentálne kde dať :D ale na terase by som si ich vedela predstaviť :)

      Odstrániť
  4. Veľmi to chcem skúsiť, lebo i ja vždy ochkám, keď vidím takéto veci na pintereste a podobne - ale teraz to nemám akosi kam dať :D :D Ale len čo sa nájde miesto, skúsim to ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naozaj super DIY. Podobne ako ty som to videla na pintereste a prišlo mi to ako super nápad.



    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oh, how gorgeous is this idea? I love it and want to try it out! You have a wonderful blog! Would you like to follow each other?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Něco podobného vidím poprvé a moc se mi to líbí! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. toto je supeeer! pár jednoduchých pomôcok a taká nádhera! to si vyrobím na balkón (len ešte treba zistiť, kde si to na balkóne môžem zavesiť :D ) Vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádhera, nádhera, nádhera! Musím si taky vyrobit!!!

    OdpovedaťOdstrániť