streda 22. júna 2016

šaty

Keď som sa na Silvestra dozvedela, že som tehotná, tak som sa celkom potešila, že budeme mať letné bábo. Predsa hodím na seba ľahké šaty a nemusím riešiť žiadne kabáty a veľké bundy. ALE... Všetko má svoje ale! To som ani netušila, že zohnať tehotenské šaty bude celkom ťažký oriešok - pravdaže ak za ne nechcete dať celý majland (ó áno, tehotenská móda je riadny biznis!).  No keď mali na jar v LIDLi tehotenskú módu, veľmi som sa potešila. Kúpila som si teda jedny šaty a teraz ľutujem, že som si nekúpila z každých jedny! A tu prišlo druhé ALE. Bolo úplne jasné, že sa v rovnakých šatách stretneme napr. v poradni u doktora, alebo len tak na trhu pri kupovaní čerstvých jahôd. Zobrala som teda milé šaty do jednej ruky, do druhej nožničky a odpárala čipkovanú aplikáciu. Na oživenie som na rukávy našila perličky v modrých odtieňoch a "nové" šaty boli na svete. Je úplne jasné, že sú to TIE šaty, no presne také isté nemá určite žiadna iná budúca mamina :).

13 komentárov:

  1. to je krásne! :) také určite žiadna budúca mamina nemá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cíí no veru. Perličky tomu dodali šmrnc Blanka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani som netušila, že tehotenské oblečenie toľko stojí :D ale na druhú stranu chápem - veď také oblečenie nekúpiš v každom obchode, tak keď už predsa len niekde majú aj takéto veľkosti, tak nech už z toho niečo majú :D :D
    Stále sa neprestávam udivovať nad tvojimi šikovnými rúčkami! Tie šaty vyzerajú perfektne ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je aké pekné! Ja som si dala predsavzatie na tento rok, že sa naučím šiť, tak aby som sa už do toho pustila! Predpokladám, že spočiatku veľké zázraky neurobím, takže môžem skúsiť práve takéto našívanie. A páči sa mi ako si napísala tvoju tehotenskú story, takéto šaty iste nik nebude mať:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. páči sa i aj čipková aplikácie.. ale tak rozumiem tumo prečo šla dole.. tp by sa dalo využiť zas na iné šaty :) pekný nápad a gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som bola taky rada, že mi koniec tehotenstvo vyšiel na leto. Nemusela som si tak kupovať žiadnu novú bundu, nohavice atď. Stačili mi len tehotenské šaty z https://www.happymum.sk/ a žabky a mohla som vyraziť a leto som si aj s veľkým bruchom perfektne užila.

    OdpovedaťOdstrániť